2011. július 29., péntek

vagány jó, újszerű ZÖLD kord kantáros naci 3/4év - Jelenlegi ára: 500 Ft

újszerű, vastagabb kord nacink kantáros sötét zöld szines  mackós mintás nacink. csak a belső címkéjén látszik h pár alkalommal felvettük csak. h max2 v 3 alkalommal felvettük. újszerű  de jobb térd felé van néhány apró halványabb folt  féle pötty nem  tudom  mi az mert frissen mostam ki most és csak így látszik hogy centivel mérem a hosszát. közelről is fotóztam. jól kihasználható darab. h 74 bszh31 mellsz 31. 5  cs 36cm. masszív nagyon erős darab. sok jó  márkás újszerű v új nacink is van feltéve olcsón  és sok gyönyörű új  márkás v hibátlan ruhánk, márkás új hibátlan v újszerű játékunk is  mert kinőttük egyszerre őket.. súlya csomi nélkül 32. 3 gramm. a 2. 3. képen van a valós szine.
természetesen szivesen feladom simán is de azt h hozzád ér azt nem tudom sajnos garantálni. azzal a darabka cetlivel nem kezdhetek semmit... de feladáskor a cimzett nevére és cimére számlát kérek hogy igazolni tudjam feladását. utánvét kizárt.
rengeteg vadi új és újszerű ruhákat  játékokat cipőket, kismamaruhát, sapkákat, kalapokat, bodykat és sok overállt  is töltök fel a napokban olcsón ha van kedved nézz szét nálam! köszi: Kinga
dohány -és állatszőr mentes otthonból!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 08:57
. vagány jó, újszerű ZÖLD kord kantáros naci 3/4év - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fontos